onsdag, februari 18

Bandy

Ikväll var det sista hemmamatchen i elitserien för SAIK. I år har jag lyckats gå på alla hemmamatcher. Förra året missade jag en men inte i år. Idag var det en fruktansvärt seg match. SAIK ledd med 1-0 men sen hände det ingenting. I paus stog det 1-2 och SAIK hade slutat spela och de passade inte alls bollens som de skulle.

EN rolig grej som hände i andra halvlek var att när SAIK hade gjort 2-2 så blev det ganska oroligt i spelat för båda lagen. Det blev massa slarv av SAIK i försvarsspelet så en Bollnässpelare kom nästa fri fram till mål men vad gör han när han bara har att lägga in bollen i tomt mål? Jo han skjuter utan för. HAHA tänkte man hur sjutton kan man missa de läget? SAIK vänder och sätter då 3-2. Så roligt har jag inte haft på evigheter.

Som dom sa dom som stod bakom oss. När Murren fick utvsining började SAIK spela. Det var faktiskt så SAIK hade Murren utvisad när vi gjorde både 2-2 målet och 3-2 målet. Men sen började hela laget spela igen och vi vann till slut med 6-2. Roligt. Men SAIK måste rycka upp sig om vi ska ha någon chans mot VSK på söndag..


1 kommentar:

  1. Du har helt rätt, de var en seg första halvlek.
    Men vi hade kul iaf fast Saik spelade dåligt:)

    SvaraRadera